Инфлуенсърката Джен Гиа видя бъдещия си съпруг на старо селфи, направено

...
Инфлуенсърката Джен Гиа видя бъдещия си съпруг на старо селфи, направено
Коментари Харесай

Момиче забеляза непознат на снимка от 2012 г., който в бъдеще „преобърна целия й живот

Инфлуенсърката Джен Гиа видя бъдещия си съпруг на остаряло селфи, направено през 2012 година Интересното е, че двойката се среща единствено 2 години след снимането на тази фотография.

За невероятната история писа Metro. Хиляди хора бяха изумени от фотографията, която Джен разгласява. На тази фотография тя седи в театрално кафене, усмихва се на камерата и държи пиво.

Във видеото, оповестено в Instagram, момичето особено усили откъс на назад във времето, където се вижда актуалният й брачен партньор, той стои на опашка на касата.
 Съдбовна среща, история за запознанства, къде да се срещна с момиче, фотография, видео, любознание Джен видя бъдещия си брачен партньор на остаряла снимка Снимка: Instagram/soimjenn
След това тя сподели тяхна фотография дружно на виенското колело 2 години след селфито, а по-късно се появи още един кадър в деня на сватбата им.

„ Ето ни девет години по-късно “, написа Гиа.

Жената е сигурна, че е срещнала обичания си в точното време, другояче връзката им нямаше да се получи.
 Съдбовна среща, история за запознанства, къде да се срещна с момиче, фотография, видео, любознание Двойката стартира да се среща през 2014 година и се ожени през 2021 г. Снимка: Instagram/soimjenn
" Отне ми цяла година пътешестване и самотност, с цел да помисля и осъзная личните си неточности. Тогава се срещнахме ", сподели блогърът и добави, че верният човек постоянно ще те откри.

Между другото, двойката стартира да се среща през 2014 година и се ожени през 2021 година

Потребителите на обществените мрежи бяха изумени от това съвпадане. Някой цитира песента на Тейлър Суифт за „ невидимата нишка на ориста “, а някои започнаха да преглеждат остарели фотоси в търсене на своята сродна душа.
" настръхвам " " О, Боже, това е необикновено " „ Не е ли отлично да мислиш, че е имало тази невидима нишка от самото начало? “„ Сега виждам фона на всичките си фотоси. “
Видеото на Джен Гиа имаше над 451 000 лайкове и стотици реакции все още на издание.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР